[google466f2dbc09c7ecec.html][google466f2dbc09c7ecec.html]

Welkom bij gastouder Tanja"aan het Weijerpark"


  Kleinschalige professionele kinderopvang

Kinderopvangtoeslag 2020

Bent U woonachtig in Boxmeer, Beugen, Sambeek, Rijkevoort, Heijen of omgeving en wilt U gebruik maken van kinderopvang bij gastouder aan het Weijerpark in Boxmeer? Dan komt U net als andere ouders in Nederland hoogst waarschijnlijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Ouders die in 2020 gebruik maken van kinderopvang, hebben mogelijk recht op kinderopvangtoeslag. .

Dit is afhankelijk van het inkomen en Uw persoonlijke situatie, denk aan kinderopvangtoeslag na ontslag en WW, na een scheiding enzovoorts.

Op kinderopvangtoeslag berekenen, de website van de belastingdienst, kunt u zien hoeveel recht U heeft op kinderopvangtoeslag. In een tabel is dat helder en overzichtelijk gevisualiseerd.

Sinds 1 januari 2014 is het belangrijk dat de toeslag aangevraagd wordt binnen 3 maanden na de maand, waarin de kinderopvang is begonnen.

Zo wordt geen maand kinderopvangtoeslag misgelopen.

Kijk op www.toeslagen.nl

Deze opvang is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang; wat voor ouders kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst mogelijk maakt! Via bovenstaande links vindt U meer informatie en de juiste links om deze snel en eenvoudig te berekenen, en (vervolgens)aan te vragen als U daarvoor in aanmerking komt.